Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.


Junior tanácsadó munkatársat keresünk

Junior szervezetfejlesztési tanácsadó munkatársat keresünk tanácsadói stábunk bővítéséhez.

Jelentkezési határidő: március 6.
 
 
Elkötelezettség Újratöltve
Időpont: 2017. március 22. 18:00
Helyszín: A66, 1062 Budapest, Andrássy út 66. 
 
Ügyfeleinknél az utóbbi időben egyre élesebbé válik a „harc a tehetségekért”, legyen szó új munkatársak bevonzásáról, vagy a jelenlegiek megtartásáról.
360 fokos online visszajelző szoftver

A Panoramic Feedback olyan online 360-fokos visszajelző szoftver, amely egyszerűen kezelhető és minden fontos beállítás mentén testreszabható. Ha rendszeresen vezet 360-fokos visszajelző folyamatokat, a Panoramic Adminisztrátori jogosultság nagy segítségére lehet. Mi is ezt használjuk. Részletekért kattintson a ide
Appreciative Inquiry
Nagy szervezetekben már nem az a nehéz, hogy meglepi a munkatársakat a változás, a fejlesztés szükségessége. Az elmúlt években túlestek számtalan szervezeti átalakításon és átszervezésen, lean és BPR projekten, hatékonyságjavító intézkedésen, sok esetben leépítésen. Nem lepődnek meg. Az lett inkább nehéz, hogy apátiával, energiátlanul fogadják az újabb változásokat, nehéz mobilizálni és energiát találni, majd azt fenntartani a változási folyamatokhoz.