Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.


Appreciative Inquiry

Nagy szervezetekben már nem az a nehéz, hogy meglepi a munkatársakat a változás, a fejlesztés szükségessége. Az elmúlt években túlestek számtalan szervezeti átalakításon és átszervezésen, lean és BPR projekten, hatékonyságjavító intézkedésen, sok esetben leépítésen. Nem lepődnek meg. Az lett inkább nehéz, hogy apátiával, energiátlanul fogadják az újabb változásokat, nehéz mobilizálni és energiát találni, majd azt fenntartani a változási folyamatokhoz.
Gyakornoki felhívás

Gyakornokot keresünk tanácsadói stábunkba.
 
Részletek a pdf-ben.
Jelentkezési határidő: november 10. 
360 fokos online visszajelző szoftver

A Panoramic Feedback olyan online 360-fokos visszajelző szoftver, amely egyszerűen kezelhető és minden fontos beállítás mentén testreszabható. Ha rendszeresen vezet 360-fokos visszajelző folyamatokat, a Panoramic Adminisztrátori jogosultság nagy segítségére lehet. Mi is ezt használjuk. Részletekért kattintson a ide
OD Kutató

Partner, tanácsadónk, Dr. Bokor Attila a www.odkutato.hu honlapon elindította blogját az aktuális, Aranykalitkában +10 év kutatásról. Kattints, ha többet szeretnél tudni az X generációs felső vezetők az életpályaközép (válság) helyzeteiről.
Új Magyarország Fejlesztési Terv