Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.


Junior tanácsadó munkatársat keresünk

Junior szervezetfejlesztési tanácsadó munkatársat keresünk tanácsadói stábunk bővítéséhez.

Részletek a   pdf -ben
Jelentkezési határidő: április 3. 
Elkötelezettség Újratöltve
Időpont: 2017. március 22. 18:00
Helyszín: A66, 1062 Budapest, Andrássy út 66. 
 
Ügyfeleinknél az utóbbi időben egyre élesebbé válik a „harc a tehetségekért”, legyen szó új munkatársak bevonzásáról, vagy a jelenlegiek megtartásáról.

360 fokos online visszajelző szoftver

A Panoramic Feedback olyan online 360-fokos visszajelző szoftver, amely egyszerűen kezelhető és minden fontos beállítás mentén testreszabható. Ha rendszeresen vezet 360-fokos visszajelző folyamatokat, a Panoramic Adminisztrátori jogosultság nagy segítségére lehet. Mi is ezt használjuk. Részletekért kattintson a ide
Agilis szevezet és vezető- HVG-OD Partner szeminárium
 
A tavalyi Not knowing szeminárium után idén ismét a HVG-vel dolgozunk. 
Ezúttal az „Agilis szervezet és vezető” témában. A szakmai tartalmat Császár Csaba és Szentandrási Gergő kollégáink hozzák Nektek.
 
Időpont: 2017. április 07. 09:00
Részvételi díj: Early bird kedvezménnyel március 07-ig 34.900 Ft+Áfa/fő