20 év

   
    Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.
 
Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.
     

HR Business Partner fejlesztő program
2015 őszén újra indul a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézete és a hazai szervezetfejlesztsi piac meghatározó szereplői, a Flow csoport és az OD Partner stratégiai szövetségben megvalósuló HR Business Partner fejlesztő program. 
Jelentkezési határidő: 2015 szeptember eleje!
360 fokos online visszajelző szoftver
A Panoramic Feedback olyan online 360-fokos visszajelző szoftver, amely egyszerűen kezelhető és minden fontos beállítás mentén testreszabható. Ha rendszeresen vezet 360-fokos visszajelző folyamatokat, a Panoramic Adminisztrátori jogosultság nagy segítségére lehet. Mi is ezt használjuk. Részletekért kattintson a ide
Változásmenedzsment
Szervezetfejlesztési munkánk fókuszában a tervezési-célkitűzési, működésfejlesztési és változási folyamatok támogatása áll, elsősorban a szervezetek „emberi oldalára” fókuszálva. Egyidejűleg törekszünk az üzleti eredményesség javítására és a munkatársak számára hosszú távon is vonzó és motiváló szervezeti kultúra és működés erősítésére: 
Appreciative Inquiry
Az Appreciative Inquiry (AI) középpontjában (a név két szavából  következően) két dolog áll:
  •  Erősségekre építés  - abból indulunk ki, ami erősségként már most is megvan a szervezetben.
  •  Inquiry – a folyamat első lépése egy olyan interjúsorozat amelyet a a szervezet munkatársai és vezetői készítenek.