Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.


Appreciative Inquiry

Nagy szervezetekben már nem az a nehéz, hogy meglepi a munkatársakat a változás, a fejlesztés szükségessége. Az elmúlt években túlestek számtalan szervezeti átalakításon és átszervezésen, lean és BPR projekten, hatékonyságjavító intézkedésen, sok esetben leépítésen. Nem lepődnek meg. Az lett inkább nehéz, hogy apátiával, energiátlanul fogadják az újabb változásokat, nehéz mobilizálni és energiát találni, majd azt fenntartani a változási folyamatokhoz.
Team coaching

E fejlesztői módszertan is coaching felfogásunkra alapszik, a személyes fejlődés alapja a problémák és nehézségek megértése. Alapvetően az egyéni tanulás és együttműködés fejlesztésére alkalmas eszköz főként vezetők csoportos fejlesztésére.
Gyakornoki felhívás

Gyakornokot keresünk tanácsadói stábunkba.
 
Részletek a pdf-ben.
Jelentkezési határidő: szeptember 23. 
OD Kutató

Partner, tanácsadónk, Dr. Bokor Attila a www.odkutato.hu honlapon elindította blogját az aktuális, Aranykalitkában +10 év kutatásról. Kattints, ha többet szeretnél tudni az X generációs felső vezetők az életpályaközép (válság) helyzeteiről.
Új Magyarország Fejlesztési Terv