Leadership IMPACT® Vezetői Hatás Kérdőív

A Leadership IMPACT®  (L/I) kérdőív  egy 360 jellegű felmérés, melynek célja, hogy a vezető számára visszajelzést adjon  vezetésének hatékonyságáról, másokra gyakorolt hatásáról és vezetői stratégiájáról.
A vezetők erőteljes hatással vannak közvetlen beosztottjaik, kollégáik és környezetükben tevékenykedő emberek viselkedésére és teljesítményére. A Leadership IMPACT®  (L/I) kérdőív  célja, hogy erről a hatásról adjon visszajelzést a vezető számára
• vezetésének hatékonyságáról,
• másokra gyakorolt hatásáról,
• és vezetői stratégiájáról.

A kétrészes felmérés első része feltárja, hogy a vezető ideális esetben milyen hatást szeretne gyakorolni másokra és meglátása szerint jelenleg milyen vezetési stratégiákat képvisel. A felmérés második része pedig az elkészült önjellemzésre külső visszajelzéssel egészíti ki: a vezető által alkotott önképet összeveti más, erre felkért személyeknek a vezetőről alkotott jellemzésével.
A felmérés két részének eredményeiből egy visszajelző riport készül, melyet a vezető egy visszajelző alkalom keretében, akkreditált tanácsadó támogatásával dolgoz fel, értelmez majd mindezekből egyéni fejlesztési célokat fogalmaz meg. 
Az L/I kérdőív a Human Synergistics többszintű (egyéni, csoport és szervezet) fejlesztési rendszerének szerves összetevője. 
Új Magyarország Fejlesztési Terv